A year in photos

Snart är detta året slut, här är några bilder som jag tagit under året som gått.
Tack till er alla<3
 
Nu ser jag fram emot 2014 och hoppas på att det blir ett ännu bättre år.
Har lärt mig så mycket nytt under 2013 om mig själv och hur jag ska hantera saker. Känns som att jag kommer må och känna mig så mycket bättre det här året :)
 
Det är viktigt att bry sig om andra, men samtidigt bry sig om sig själv. Jag ska nu må bra med mig själv och jobba på att bli ännu bättre, men samtidigt inte ändra mig för andra. Hitta mig själv och vara så. Gillar man det inte då är det så, jag ska sluta bry mig om vad alla andra tycker hela tiden, det är ingen idé att lägga energi på det. :)
 
Och satsa ännu mera på fotandet, för det är min dröm
.
<3
 

But now I'm falling, falling,

Drömmar/Tankar / 0 Kommentarer / 2013-12-11, 20:49:19
Blir så trött på det här, vad ska man egentligen göra med sitt liv? Och vad vill jag jobba med?
Jag vet en sak jag vill göra. Det är att fota, det gör mig glad och jag får använda min kreativitet!
Men jag möts bara av motgångar och folk som säger att det inte går att jobba med och samtidigt förstår jag det. Eftersom världen nu svämmar över av bilder. Och vad ska få mina bilder att sticka ut från de andras?
 
Allt är så snurrigt.. Jag har så mycket kreativitet som vill ut, jag vill skapa och göra något speciellt.
Jag gillar fotandet, jag gillar processen efter att man har fotograferat, att ta det lugnt och ta den tid som det behöver att redigera och fixa i datorn. Allt det där, lugnt, skönt, ingen stress för det är jag som sätter tiden när mina bilder ska vara klara och ingen annan, jag kan styra själv när och var jag vill fota.
 
Försöker ändra mitt liv och se det mer positivt och ändra mig själv till den jag vill vara, men det är svårt när det runt omkring en faktiskt inte är riktigt som man vill och man själv hatar sin spegelbild så man ibland undviker spegeln för man orkar inte se.
 
Jag är bara väldigt trött på att vara JAG och jag önskar något bättre.
 
(bild google)